Неделя, 20 Януари 2019
Четвъртък, 03 Май 2018 10:15

"Халкидики Адвенчър Фестивал" закара Слънчака в Гърция. Полуголи нашенки мятат задници, шмъркат кокаин и гълтат хапове на поразия!

"Халкидики Адвенчър Фестивал", който се провежда вече за втора година в Гърция, е българският опит да превърнем първия ръкав на полуостров Халкидики в родния Слънчев бряг.

Гръцките власти се шашнаха от родната простотия и си пожелаха Валери Симеонов за вицепремиер по шума.

 

Купонът, който се рекламира като световното първенство по надпиване, събра двойно повече нашенци, но вместо да покажем колко сме станали цивилизовани, като председатели на Европейския съвет, той успя да представи пред южните ни съседи някои от най-грозните ни черти.

Простотията достигна срамни размери. Свидетел разказа пред BIG5, че още в автобуса родните купонджиите го подкарали през просото. Те започнали да се наливат като обезумели с водка и напълно безсрамно шмъркали кокаин пред очите на всички по пътя си към Гърция.

"Някакви малки нимфетки с полуголи задници крещяха през целия път и не се притесняваха да шмъркат и да пеят "Шушана", макар че уж отиваха на техно парти". 

Дори в гръцкия курорт се изумили от пиянските изпълнения на младите момчета и момичета, повечето на възраст между 18 и 25 години. Вижте как продължава разказа на нашия свидетел:

"Екскурзията беше организирана. Още в автобуса се лееха бутилки с водка и уиски, пееше на моменти чалга. Хотелът, в който продължи всичко това не беше от най-скъпите в курорта, но не казвам, че беше лош. Имаше техно парти, което се провеждаше на няколко различни локации. Имаше възможност да си купиш Rave Pass (пропуск, даващ достъп до всички събития в рамките на трите дни на фестивала), който се продаваше за 80 евро. Почти всички участници имаха такъв, но никой не мислише за музиката, тъй като повечето бяха дрогирани. Нямам идея от къде са се сдобили в Гърция с кокаин и екстази. Вероятно това са правилата на подобни музикални събития - няма как да участваш ако не си "на черешата". Български момичета бяха разпознаваеми от далеч - яко грим, фалшиви мигли, нокти, екстеншъни, цици и голи задници. Нямам нищо против да се забавляват, но не и да превръщат автобуса в пиянска кръчма, а полуострова в Слънчев бряг", коментира възмутен свидетел на "хаус екскурзията". 

"В автобуса имаше колани, но почти никой не си ги беше сложил. Правилата не се спазват, въпреки мерките на МВР след инцидента с пътниците на магистрала "Тракия", разказва пред BIG5 друг пътник.

Шокираните свидетели от кошмарното пътуване започнаха да се шегуват, че е крайно време Валери Симеов да започне да ескортира всеки транспорт по време на абитуриентските балове, за да спаси пътниците от пиянските изцепки и силната музика. Дори му пожелаха да влезе в Гърция, за да види какви безобразия допускат наивните ни южни съседи. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Управляващото мнозинство се разпадна заради F-16. НФСБ се обяви против

  Правителството иска от парламента да подпише празен чек в сделката за изтребителите, заяви от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин.

  Депутатите гласуват днес предложението на кабинета за започване на преговори със САЩ за придобиване на 8 нови изтребителя F-16 без съобразяване с предварителната финансова рамка от 1 милиард и 800 милиона лева.

  Докладът за закупуване на Ф-16 влиза в пленарната зала след като вчера две парламентарни комисии - по отбрана и по бюджет и финанси, подкрепиха започването на преговори със САЩ.

  „Тези дебати са срамни и позорни. Ако Димитър Списаревски беше свидетел, щеше да се обърне в гроба“, заяви председателят на парламентарната група на НФСБ Валери Симеонов в пленарна зала по време на дебатите за даване на мандат на правителството за старт на преговори със САЩ за купуване на F-16.

  НФСБ категорично ще гласуваме против решението, то по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по решението за преговори със САЩ за закупуване на самолети F-16.

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Министър Захариева е спокойна по отношение на Северна Македония

  Новото име на съседката ни причини трусове в гръцкото правителство

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Правителството в Гърция се разпадна заради договора с Македония

  Причината за решението на Каменос е несъгласието му с подписания миналата година Договор от Преспа, с който се урежда продължаващия вече три десетилетия спор за името на Македония.

Оставете коментар