Понеделник, 21 Май 2018
Четвъртък, 03 Май 2018 10:15

"Халкидики Адвенчър Фестивал" закара Слънчака в Гърция. Полуголи нашенки мятат задници, шмъркат кокаин и гълтат хапове на поразия!

"Халкидики Адвенчър Фестивал", който се провежда вече за втора година в Гърция, е българският опит да превърнем първия ръкав на полуостров Халкидики в родния Слънчев бряг.

Гръцките власти се шашнаха от родната простотия и си пожелаха Валери Симеонов за вицепремиер по шума.

 

Купонът, който се рекламира като световното първенство по надпиване, събра двойно повече нашенци, но вместо да покажем колко сме станали цивилизовани, като председатели на Европейския съвет, той успя да представи пред южните ни съседи някои от най-грозните ни черти.

Простотията достигна срамни размери. Свидетел разказа пред BIG5, че още в автобуса родните купонджиите го подкарали през просото. Те започнали да се наливат като обезумели с водка и напълно безсрамно шмъркали кокаин пред очите на всички по пътя си към Гърция.

"Някакви малки нимфетки с полуголи задници крещяха през целия път и не се притесняваха да шмъркат и да пеят "Шушана", макар че уж отиваха на техно парти". 

Дори в гръцкия курорт се изумили от пиянските изпълнения на младите момчета и момичета, повечето на възраст между 18 и 25 години. Вижте как продължава разказа на нашия свидетел:

"Екскурзията беше организирана. Още в автобуса се лееха бутилки с водка и уиски, пееше на моменти чалга. Хотелът, в който продължи всичко това не беше от най-скъпите в курорта, но не казвам, че беше лош. Имаше техно парти, което се провеждаше на няколко различни локации. Имаше възможност да си купиш Rave Pass (пропуск, даващ достъп до всички събития в рамките на трите дни на фестивала), който се продаваше за 80 евро. Почти всички участници имаха такъв, но никой не мислише за музиката, тъй като повечето бяха дрогирани. Нямам идея от къде са се сдобили в Гърция с кокаин и екстази. Вероятно това са правилата на подобни музикални събития - няма как да участваш ако не си "на черешата". Български момичета бяха разпознаваеми от далеч - яко грим, фалшиви мигли, нокти, екстеншъни, цици и голи задници. Нямам нищо против да се забавляват, но не и да превръщат автобуса в пиянска кръчма, а полуострова в Слънчев бряг", коментира възмутен свидетел на "хаус екскурзията". 

"В автобуса имаше колани, но почти никой не си ги беше сложил. Правилата не се спазват, въпреки мерките на МВР след инцидента с пътниците на магистрала "Тракия", разказва пред BIG5 друг пътник.

Шокираните свидетели от кошмарното пътуване започнаха да се шегуват, че е крайно време Валери Симеов да започне да ескортира всеки транспорт по време на абитуриентските балове, за да спаси пътниците от пиянските изцепки и силната музика. Дори му пожелаха да влезе в Гърция, за да види какви безобразия допускат наивните ни южни съседи. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Джендър вълната завладява абитуриентите, вижте как ученици се сбогуват със СМГ (Видео)

  Възмутени родители заснеха поредната простотия в училище. 

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Учениците знаят с кого спи Коцето и за гърдите на Андрея, но мислят, че Пенчо е баща на Петко Славейков

  Българските ученици са на 46 място по грамотност от 65 страни в света. Имаме същото ниво на грамотност както Уругвай, Тринидад и Тобаго, Тайланд и Мексико. Не си спомням да сме падали по-ниско. В Европа сме едва предпоследни, малко по-добре от Румъния, но като имаш предвид броя на мургавите тарикати там, сме относително по-зле. Момчетата ни имат цели 52% четивна грамотност. Само 2% над полуграмотните. Това е плодът на разрушителната политика в образованието.

  Как да не признаем опростачването и духовното пропадане на българите, които знаят с кого спи Коцето, колко са големи циците на Андрея и се чудят Пенчо ли е бащата на Славейков или Петко. Това започва от съсипаното образование на децата ни, което е най-неоспоримият факт след провала в здравеопазването.

  Румен Леонидов, фейсбук

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Симеонов пожали тениските на футболистите

  Няма да има забрана на футболните тениски да стои реклама, според Закона за хазарта на вицепремиера Валери Симеонов. Ставаше въпрос за точката: "всяка форма на търговско послание, съобщение или препоръка, която включва и наименование на хазартна игра, или търговска марка на организатор на хазартна игра и/или дейност, върху продукти и стоки, които не са свързани с хазарт". 

  Според клубовете това означава, че в обхвата на забраните ще попаднат не само банерите по стадионите и спортните зали, а и тези по тв и радиоефира в полувремената. Забраната ще засегне дори екипите на спортистите, често брандирани с името и логото на спонсорите. "Евентуалното ограничаване по законодателен ред на възможността футболните клубове да рекламират върху екипите и фен-артикулите си името и логото на фирмата-организатор на хазартни игри, която ги спонсорира, както и да й предоставят места за поставяне на рекламни пана и др. подобни по време на провеждане на футболни срещи, ще доведе до оттеглянето на такива фирми от българския спорт и пренасочването на милиони левове от рекламните им бюджети към спортни клубове в други държави", заяви Симеонов.

Оставете коментар