Събота, 18 Август 2018
Четвъртък, 03 Май 2018 10:15

"Халкидики Адвенчър Фестивал" закара Слънчака в Гърция. Полуголи нашенки мятат задници, шмъркат кокаин и гълтат хапове на поразия!

"Халкидики Адвенчър Фестивал", който се провежда вече за втора година в Гърция, е българският опит да превърнем първия ръкав на полуостров Халкидики в родния Слънчев бряг.

Гръцките власти се шашнаха от родната простотия и си пожелаха Валери Симеонов за вицепремиер по шума.

 

Купонът, който се рекламира като световното първенство по надпиване, събра двойно повече нашенци, но вместо да покажем колко сме станали цивилизовани, като председатели на Европейския съвет, той успя да представи пред южните ни съседи някои от най-грозните ни черти.

Простотията достигна срамни размери. Свидетел разказа пред BIG5, че още в автобуса родните купонджиите го подкарали през просото. Те започнали да се наливат като обезумели с водка и напълно безсрамно шмъркали кокаин пред очите на всички по пътя си към Гърция.

"Някакви малки нимфетки с полуголи задници крещяха през целия път и не се притесняваха да шмъркат и да пеят "Шушана", макар че уж отиваха на техно парти". 

Дори в гръцкия курорт се изумили от пиянските изпълнения на младите момчета и момичета, повечето на възраст между 18 и 25 години. Вижте как продължава разказа на нашия свидетел:

"Екскурзията беше организирана. Още в автобуса се лееха бутилки с водка и уиски, пееше на моменти чалга. Хотелът, в който продължи всичко това не беше от най-скъпите в курорта, но не казвам, че беше лош. Имаше техно парти, което се провеждаше на няколко различни локации. Имаше възможност да си купиш Rave Pass (пропуск, даващ достъп до всички събития в рамките на трите дни на фестивала), който се продаваше за 80 евро. Почти всички участници имаха такъв, но никой не мислише за музиката, тъй като повечето бяха дрогирани. Нямам идея от къде са се сдобили в Гърция с кокаин и екстази. Вероятно това са правилата на подобни музикални събития - няма как да участваш ако не си "на черешата". Български момичета бяха разпознаваеми от далеч - яко грим, фалшиви мигли, нокти, екстеншъни, цици и голи задници. Нямам нищо против да се забавляват, но не и да превръщат автобуса в пиянска кръчма, а полуострова в Слънчев бряг", коментира възмутен свидетел на "хаус екскурзията". 

"В автобуса имаше колани, но почти никой не си ги беше сложил. Правилата не се спазват, въпреки мерките на МВР след инцидента с пътниците на магистрала "Тракия", разказва пред BIG5 друг пътник.

Шокираните свидетели от кошмарното пътуване започнаха да се шегуват, че е крайно време Валери Симеов да започне да ескортира всеки транспорт по време на абитуриентските балове, за да спаси пътниците от пиянските изцепки и силната музика. Дори му пожелаха да влезе в Гърция, за да види какви безобразия допускат наивните ни южни съседи. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Цветанов, Симеонов и биячът на Сидеров купонясват в Жеравна, хотелиери питат къде са шумомерите на вицепремиера?

  За 9-та поредна година дясната ръка на Бойко Борисов Цветан Цветанов присъства на откриването на Международния фестивал на фолклорната носия в местността „Добромерица“ край Жеравна. "Тази вечер на събитието ме придружиха съпругата ми Деси, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Сливен Десислава Танева, областният управител Чавдар Божурски, кметът на община Котел Коста Каранашев, кметове на общини и кметства от страната. По време на събитието споделих, че атмосферата е уникална и зареждаща, а с всяка следваща година младите хора с народни носии се увеличават. Хората, които са част от този фестивал, се връщат 150 години назад и създават невероятно усещане". Това написа във фейсбука си Цветанов, който пусна и снимки, на които осве изброените скъпи гости са и вицепремиерът Валери Симеонов и съпартиецът му Валентин Касабов, който се сби с Волен Сидеров в парламента. 

  Организаторите на събитието предупредиха собствениците на шатрите да не вдигат много шум заради присъствието на Валери Симеонов. Вицепремиерът обаче явно е зарязал акциите си и му е отпуснал края в компанията на коалиционните си партньори. Поне от сводките на МВР няма информация за подадени сигнали за силна музика на купона. Собственици на заведения по Българското Черноморие започнаха да се шегуват на гърба на Симеонов, че от 2019 г., ако правителството оцелее, ще започнат да пускат само гайди или пък ще преместят бизнеса си в Жеравна. Сериозен остава въпросът обаче защо нямаше замерване на шума от купона в планината, където очевидно е по-тихо отколкото до морето. 

   

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Валери Симеонов почива с любовницата си на плаж на братя Диневи, за двамата бизнесмени проверки няма

  На страницата „Неутрална България“ във Фейсбук се появиха снимки на вицепремиера Валери Симеонов със следния текст:

  „Валери Симеонов с любовницата си Марияна Николова (шеф на кабинета му) на плажа на братя Диневи в Св. Влас. Сега нали разбирате, защо няма проверки там?!“

  https://www.facebook.com/neutralitet/posts/997068103804477

 • Четвъртък, 03 Май 2018 10:15
  Димитър Байрактаров пред BIG5: Пияните туристи и мръсотията по Черноморието са много по-голям проблем от шума в дискотеките

  Не можем да упрекваме българските бизнесмени, че имаме малка плажна ивица и кратък летен сезон. По Българското Черноморие се извършва административен тормоз. Хората в Бургас не са доволни от шума от летището в Сарафово. Трябва ли да спрем самолетите по логиката на Валери Симеонов? 

Оставете коментар