Понеделник, 21 Май 2018
Вторник, 08 Май 2018 14:50

БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Случката е станала вчера в интернет игрална зала "Плей хъб" собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов. 

Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх" 47. Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов.

Логото на игрална зала "Плей хъб", собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов

Вчера следобед 15 годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лв, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж за винаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В.

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В.

Проверка на NBOX.BG в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД.

Продавачът в игрална зала "Плей хъб". Снимка NBOX.BG - 08.05.2018 година

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя.

След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София.

Потенциалните бъдещи жертви на зала "Плей хъб" продължават с играта си и днес

За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче, от полицията вчера отказват да отидат на място за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден. Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча "Мъро", но ченгетата от 4-то, така и не правят това.

"Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира пред NBOX.BG потресената майка на 15 годишния Д.В.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Ето го бияча на дете от скандалния интернет клуб!

  BIG5 откри снимка на бияча, който премаза непълнолетно момче в столичния интернет клуб "Плей хъб" в квартал "Хладилника". Става въпрос за Мъро, който е брат на Димитър Ангелов едноличен собственик на фирма "Хелти Деск" ЕООД, чиято собственост е клубът. На 7-и май той преби брутално 15-годишно момче. Майката на тийнейджъра Милена Михайлова ще съди извършителя. От полицията обаче, както често се случва, са заринати от работа и са казали на майката да чака 1 или 2 месеца, за да си свърши работата разследването. В клуба има камери и не става ясно защо са им на полицаите толкова процедури и безкрайни срокове.

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Полицията в Лондон нищи бизнеса на собственичката на ресторант "Крим"

  Освен "Уан нетуърк сървисес" в България още около дузина компании са свързани с Ружа Игнатова

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Децата прекарват в интернет 80% от времето си

  Това сочат данните на Националния център за безопасност в интернет и Агенцията за закрила на детето.

Оставете коментар