Неделя, 20 Януари 2019
Вторник, 08 Май 2018 14:50

БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Случката е станала вчера в интернет игрална зала "Плей хъб" собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов. 

Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх" 47. Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов.

Логото на игрална зала "Плей хъб", собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов

Вчера следобед 15 годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лв, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж за винаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В.

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В.

Проверка на NBOX.BG в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД.

Продавачът в игрална зала "Плей хъб". Снимка NBOX.BG - 08.05.2018 година

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя.

След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София.

Потенциалните бъдещи жертви на зала "Плей хъб" продължават с играта си и днес

За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче, от полицията вчера отказват да отидат на място за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден. Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча "Мъро", но ченгетата от 4-то, така и не правят това.

"Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира пред NBOX.BG потресената майка на 15 годишния Д.В.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Достъпът до Интернет да струва поне 50 лева на месец

  Новият партиен строител провидя угроза за културния елит в масовия достъп до Интернет

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Вижте кого сочи Борисов, когато говори за Господ! (Видео)

  Премиерът Бойко Борисов откри новата за "Арена Шумен". По време на речта си министър-председателят се опря на думите на варненския и великопреславски митрополит Йоан, че без Божията помощ нищо няма да се случи. 

  Може би предизвикан от всички вицове за себе си, по навик, волно или не, изричайки думите за Господ, премиерът директно посочи с пръст себе си с икона в ръка. Борисов обеща след залата да оправи старческия дом и стадиона в Шумен. Той отбеляза, че правителството му спазва обещанията си и строи. Борисов посочи, че първата копка от участъка на АМ "Хемус" между Белокопитово и Търговище ще бъде направена през август месец. В края на церемонията от вълнение по новото съоръжение пък организаторите на тържеството дадоха на премиера, на варненския владика и на ходжата да прережат лента с надпис "Арена Шумен", обърнат наобратно. Шуменци се надяват това да не е на лоша поличба и да ползват залата си със здраве и само по весели поводи. 

  Вижте речта на премиера, в която посочва къде е Господ 

 • Вторник, 08 Май 2018 14:50
  Зала за 10 млн. излезе 50 млн. лв., община Пловдив продължава да налива пари в бездънната яма

  Спортната зала „Колодрума“ струва 50 млн. лв., според официалната информация на община Пловдив. През по-голямата част от времето тя стои заключена и е неизползвана. Първоначалните сметки сочеха сумата от 10 млн. лева, като необходими за изграждането на съоръжението. И днес обаче продължават да се наливат пари в бездънната яма.

Оставете коментар