Понеделник, 22 Октомври 2018
Четвъртък, 10 Май 2018 10:54

Ето го бияча на дете от скандалния интернет клуб!

BIG5 откри снимка на бияча, който премаза непълнолетно момче в столичния интернет клуб "Плей хъб" в квартал "Хладилника". Става въпрос за Мъро, който е брат на Димитър Ангелов едноличен собственик на фирма "Хелти Деск" ЕООД, чиято собственост е клубът. На 7-и май той преби брутално 15-годишно момче. Майката на тийнейджъра Милена Михайлова ще съди извършителя. От полицията обаче, както често се случва, са заринати от работа и са казали на майката да чака 1 или 2 месеца, за да си свърши работата разследването. В клуба има камери и не става ясно защо са им на полицаите толкова процедури и безкрайни срокове.


В същото време управителя на клуб "Плей хъб" Аспарух Маринов прояви потресаваща наглост в ефира на Нова телевизия в предавенето „Часът на Милен Цветков“ като заяви, че не познава лице с име или прякор Мъро. BIG5 призовава всички свързани със случая органи и институции да си свършат работата по възможно най-бърз начин, защото докато оставяме да бият деца безнаказано, все по-често ще ги виждаме на летището с еднопосочен билет.
Нека припомним:

Случката стана след Гергьовден в интернет игрална зала "Плей хъб", която е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД на Димитър Ангелов. 15-годишното момче е отишло в почивния ден, за да играе в мрежа с приятели. Въпросният Мъро, като брат на Димитър Ангелов, има карт бланш да прави отстъпки, с които да зарибява тийнейджърите да изберат залата. Преди да се качи в залата за игри в асансьора, младежът сваля брошура и я оставя на земята. Това предизвиква въпросния Мъро, който го преби в търговския център на бул. "Черни връх" 47, където се намира и магазин "Лидл". Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия на Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално започва да го удря в главата влачейки го навън през коридора и друга зала не спирайки да го удря и рита и му крещи: "Може да струва 5 лв, но е въпрос на морал, сега ще те смажа веднъж завинаги!" Във въпросната зала Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено.
Проверка на NBOX в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД.

Макар и името й на английски да означава "здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя. След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София. Днес жертва на подобно безумие е Д.В., но никой не дава гаранция утре дали 100-килограмовият Мъро няма да стовари шамарите си върху някое друго дете. Призоваваме органите на реда да се задействат и да не допускат подобни хора да работят при деца.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 10 Май 2018 10:54
  Мъж от Сандански със счупен нос и множество травми след брутален полицейски побой

  Мъж от Сандански се оплака от брутален полицейски побой. Той се е качил да шофира в нетрезво състояние и не спрял на стоп палка. След гонка с полицията е спрял и по думите му бил свален на земята и последвал 15 минути побой с палки и кубинки.

  Той не крие вината си и добавя, че е се уплашил да спре, защото бил изпил 2-3 ракии.

  Според роднините му има опити случая да се потули, а срещу двамата служители на реда имало множество оплаквания за подобен произвол, но не и наказания. По думите му по време на побоя дошли други двама полицаи, които не се намесили, а съседите са били заплашвани да не свидетелстват.

  В нощта след побоя Георги е бил държан в ареста без да му се окаже медицинска помощ, само с болкоуспокояващо. Нараняванията му обаче се оказват сериозни и предстои да му бъде направена нова медицинска експертиза.

  От полицията потвърдиха за такъв инцидент и добавят, че ако е имало превишаване на правата полицаите ще бъдат наказани. Посочва се, че Георги е оказал съпротива.

  „Той е виновен никой не спори за това, но нека си понесе вината”, посочиха от семейството му.

 • Четвъртък, 10 Май 2018 10:54
  Проговори медицинската сестра, държана като заложник от пациент

  Мъжът, нападнал с ножица и държал медицинска сестра като заложник, е на свобода. Оказва се, че полицията все още не е търсила пациента, който в четвъртък през нощта заплаши медицинска сестра от спешния център във Велико Търново.

  Днес тя разказа пред bTV за преживяната агресия.

  По време на нощната смяна дежурният спешен екип от 5 жени приема пияния и окървавен пациент. Усмиряват го с полиция и охрана и продължават работа. Няколко часа по-късно медицинската сестра Красимира Йорданова остава сама в неотложния кабинет, когато чува мъжки глас.

  "Аз не очаквах. Той беше до вратата, на нашето бюро, целия окървавен, бюрото, журнала, всичко беше в кръв, беше хванал в ръката си канцеларска ножица със супер дълго острие. Той беше до главата ми и крещеше:"Ще те убия, ще ми точите кръвта!", разказа Красимира, която се страхува да покаже лицето си.

  Допълва, че едва успяна да подпре вратата от обратната страна, но през процепа мъжът опира ножицата във врата ѝ. По телефона казва на колегите си, че е в опасност.

  "Чух адско думкане по вратите на спешното. В тоя момент аз разбрах, че са ме заключили и съм му заложник", каза още тя.

  Четирите минути докато от охраната и СОТ-а разбиват вратата за сестрата минават като часове. Днес тя отново е на работа, а пациентът, който за малко да отнеме живота ѝ, е в дома си.

  "Не съм на себе си, не мога да ви кажа. Тази сутрин ходих да се извинявам в болницата. Спомням си, че бях вързан, целият съм в отоци", заяви Марин Пейков.

  63-годишният хидроинженер е пенсионер от година и половина. Живее сам и се разкайва за стореното.

  "Безкрайно съжалявам и се извинявам от сърце", допълни той.

  Ръководството на болницата е сезирало прокуратурата. Отговорност от пациента ще търси и медицинската сестра, която още не може да се отърси от шока.

 • Четвъртък, 10 Май 2018 10:54
  Зам.-кметът на Ловеч е в тежко състояние - с два счупени крака и множество травми

  Състоянието на пребития заместник-кмет на Ловеч Цветан Георгиев е доста тежко - с два счупени крака е и множество травми.

  Контактен е и вече е приведен за по- нататъшно лечение в болница в Плевен. Според медици той е имал късмет, че счупванията не са малко по-нагоре, което е можело да доведе до трайна инвалидизация,съобщава 24 часа.

  Георгиев беше пребит от мъж с черна маска пред дома му тази сутрин.

Оставете коментар