Понеделник, 21 Януари 2019
Четвъртък, 31 Май 2018 14:57

Грозната сграда на Диневи почти е готова, бизнесмените потрошиха тротоари и улици (Снимки)

Братя Диневи закичиха билборд със снимка на Свети Влас на строежа си. Заради ремонтите, тротоарите и улиците в столичния квартал "Лозенец" са се превълнали в минно поле. Крайният срок е до края на годината, но майстори се шегуват, че едва ли ще успеят да го спазят.  

Сградата на Братя Диневи на площад "Велчова завера" е почти готова. Един от майсторите каза пред репортер на BIG5, че до края на годината е срокът и се надява да бъде добършена. Той се пошегува, че подобни срокове рядко се спазват. 

Заради строителството на новоизлюпеното сдание обаче, тротоари, павета и улици в района на столичния квартал "Лозенец" са съсипани. Все още не е ясно, дали след това бизнесмените ще покрият щетите. Както обикновено се случва обаче, надали това ще се случи. 

Строителят разказа още, че в сградата няма да има офиси, а жилища. Бизнесмените са сложили билборт с реклама на фирмата си и снимка на Свети Влас. Жителите в квартала са възмутени, след като беше започнат строежа на кооперацията. 

За да си притежател на жилище с толкова екстри и комфорт, с нестандартна конструктивна височина от 3.40 м, обаче трябва да си готов да платиш и подобаваща цена.

Най-малкият апартамент на втория етаж от 41 кв. м излиза 118610 евро, като стойността на квадратния метър е 2900 евро. Един етаж по-нагоре за същата площ трябва да се платят 130 800 евро.

Офертата за най-големия апартамент на втория етаж от 178 кв. м е малко над половин милион евро – 517 360.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар