Четвъртък, 19 Юли 2018
Петък, 06 Юли 2018 04:49

Гевгилийски се спазарил със сина на Йоско: 10 кг хероин награда за главите на полицаи и прокурори

10 килограма хероин награда обещал Стефан Гевгилийски на Иван Йосифов, за да бъдат ликвидирани двамата прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсеев, както и шефът на сектор „Убийства“ в ГДНП Михаил Наумов, Алексей Василев и Даниела Димитрова от СДВР.

Това разкриха двама свидетели с тайна самоличност, стана ясно от заседание в спецсъда. По думите им дрогата била на стойност 450 000 лева. Междувременно стана ясно, че докато се укрива от правосъдието, Йосиф Костинбродския е станал дядо на две внучета, предаде "Телеграф".

Припомняме ви, че тази седмица групата на сина на Йоско Костинбродския - Иван Йосифов бе задържана. Тя е готвела убийства на ченгета и магистрати. Бандата беше задържана и оставена за постоянно в ареста от спецсъда. Групата, занимаваща се с разпространение на наркотици, е подготвяла и убийства на служители на МВР и прокурори. Мишените са били разследващи, работели по други дела срещу членове на групата. Основното ядро на групата беше закопчано на връх Шипка.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Симеонов ходел дегизиран като Пелов в Слънчев бряг, предупреди патриарха, Борисов и министрите, че не са над закона и нареди да не му се бъркат в акция "шум"

  Валери Симеонов каза на Бойко Борисов, на Николина Ангелкова и на Красимир Каракачанов да не се бъркат в акциите му по морето и да си гледат работата. Вицепремиерът е подал сигнал в прокуратурата и срещу кмета на Созопол. Той се дегизирал като убития Пелов, когато правел разследванията си в Слънчев бряг.

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Арестуваха двама полицаи, изнудвали наркозависими

  Арестуваха двама полицаи от 2-ро РПУ в София заради изнудване. Те са работили в района на Централна гара, съобщи БНР.

  В МВР имало сигнал, че те са изнудвали наркозависими за пари. Арестуваните за 24 часа са служители на "Охранителна полиция" в Районното полицейско управление. По случая е образувано досъдебно производство.

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Руският посланик: Путин пристига в България след президентския вот

  След президентските избори в Русия на 18 март ще бъде съгласувана дата за посещението на новоизбрания руски президент в България, обяви във Велико Търново посланикът на страната у нас Анатолий Макаров.

  "Както знаем има официална покана от президента Румен Радев. Тя бе отправена още миналата година. Тази покана е в силата през цялата юбилейна година, когато празнуваме 140-годишнината от Освобождението на България и смятам, че визитата ще се състои", каза Макаров.

  Той посочи, че сега е точното време за посещение на руския президент, защото последната му визита в България е през януари 2008 г. и са минали повече от 10 години.

  За националните чествания на 3 март ще пристигне руският патриарх Кирил по покана на българския патриарх Неофит, руска парламентарна делегация, както и много представители на обществено-политическия живот в Русия. Макаров определи като политическа шега репликата на премиера Бойко Борисов, че човек в живота си не може да избира две неща - родителите си и президента на Русия.

  На това последва покана от говорителя на Руското външно министерство за гражданство на Борисов. "Бойко Борисов на няколко пъти показа, че има желание да направи нашите отношения по-интензивни и смятам, че няма никакъв проблем за развитието на взаимоизгодно сътрудничество", допълни Макаров.

  През миналата година 600 000 руснаци са посетили България и тази бройка нараства, защото те се чувстват много добре тук и лесно разбират своите български братя, посочи като пример посланикът. "Премиерът Борисов е заинтересован да развиваме и важни съвместни проекти в енергетиката, по които ще работим", допълни той. Анатолий Макаров се включи в официалното посрещане на Самарското знаме на българските опълченци в музей "Възраждане и Учредително събрание" и приветства откриването на изложбата "Търново, Освобождението и възкресението на България".

   

Оставете коментар