Неделя, 21 Юли 2019
Четвъртък, 29 Ноември 2018 11:00

СКАНДАЛ! Секретар на Симеон Сакскобурготски обиди брутално Гео Милев!

Вижте докъде може да стигне дъното, когато си просто комплексиран плешлив секретар, занимаващ се с продажба на мед

Явор Кирилов, който може би с цел да се прави на интересен и да избива комплекси пред своите хевиметъл аверчета, изписва името си във фейсбук като "Яворъ Кириловъ" (явно същият, щом реши да ходи до Пловдив, си купува билет до Филипополис) достигна дъното на мисловната Марианска падина, след като написа в социалната мрежа брутална обида към българския поет Гео Милев. Ето какво дословно написа Кирилов:

"Хахаха. Това не е сериозно. Гео Милев? Ма той е долнокачествен поет, но за сметка на това активен национален предател."

Коментарът на секретаря на Симеон Сакскобурготски Явор Кирилов във фейсбук

Плешивият мъж, който освен неуспял литературен експерт, се оказа и секретар на бившия премиер и някогашен цар Симеон Сакскобургготски, написа горната обида към един от най-големите български поети в отговор на коментар на собственика на списание "L'Еuropeo" Кристияна Илиева, че броят с Гео Милев на корицата е може би "най-ценният брой на списанието" създаван от екипа на изданието.

Последният брой на списание "L'Еuropeo" с Гео Милев на корицата

Ни в клин, ни в ръкав обаче под този неин коментар с горното свое "мисловно проникновение" изскочи плешивият секретар на Симеон Сакскобургготски - Явор. Същият, вместо да тренира почерка си на глаголица, докато изписва думичката "Металика", отсече, че Гео Милев в "долнокачествен поет".

Явор Кирилов на крачка зад Симеон Сакскобурготски

Любопитното е, че в същото време самият Кирилов се оказа фен на "висококачествена музика" от типа "ела ме джасни зад врата, че след тупаница изглеждам по-умно".

Плешивият секретар на Симеон Сакскобурготски се оказа и човек, който се занимава с производството на "царски мед", каквото и да означава това - както за меда, така и за Републиката.

Явор Кирилов разпуска

Явор Кирилов се представя официално на своята фейсбук страница като собственик на фирма с име "Мед от Графството" (за информация на плешивия метъл-секретар в България никога не е имало "графства"), както и като "личен секретар" на двореца "Врана".

 

Явор Кирилов дебне как Лиляна Павлова и Симеон Сакскобургготски изразяват взаимната си любов един към друг

Факт, който ни дава право да попитаме бившия премиер и някогашен цар на България по какъв критерий, аджеба, избира личния си персонал - по литературна неграмостност, по липсата на музикален вкус или по липса на достойнство и българско самосъзнание. Защото нека припомним и на Симеон, и на Яворчо, че, за разлика от тях, Гео Милев умира за България и че е меко казано проява на лош вкус, когато имаш лични комплекси, да се опитващ да ги избиваш върху имена стократно по-големи от теб. 

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар