Сряда, 18 Юли 2018
Вторник, 23 Август 2016 22:45

Николета на лов за богати депутати

НиЛо пристигнала да обядва в любимото кафене на народните представители "Ла Катедрала" с дебел господин

Николета Лозанова реши да хапне обяд в любимото кафене - ресторант на българските депутати "Ла Катедрала", видя BIG5.BG. Изисканото заведение се намира само на метри от задния вход на парламента и е любимо място за срещи и обяди на нашите народни представители. Чести гости в него са лидерът на ДСБ Радан Кънев, Емил Димитров - Ревизора, Красимир Каракачанов, както и десетки други български депутати от почти всички партии.

Днес към 14,00 часа НиЛо влезе в градината на заведението придружавана от пълен господин. Тя огледа присъстващите и после се настани с партньора си на самостоятелна маса.

"Търси богати депутати, не си губи времето тя", коментираха няколко народни представители, след като видяха любимата на един куп родни олигарси дама.

Николета се поздрави свойски с няколко от депутатите, а после седна втренчена в телефона си. Така и обаче не стана ясно, кой точно бе едрият господин, който придружаваше водещата на "Папараци".

BIG5.BG

в любимото кафене на народните представители

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 23 Август 2016 22:45
  Проверяват депутати и министри с тест за почтеност

  Депутати и министри може да бъдат проверявани дали са почтени. Ще бъдат разработени и въведени системи за проверка почтеността на лица, заемащи висши държавни длъжности. Това се предвижда в тригодишния план за действие за изпълнението на Национална програма за развитие: България 2020.

  Предвижда се да се разработят тестове за проверка, които ще са част от мерки, чиято цел е ефективно противодействие срещу корупцията, съобщава "Труд". Работата по разработване на системите за проверка на почтеността ще започне през октомври.

  Идеята е година след това тя да започне да се прилага. Ще се разработят стандарти за почтеност на три категории служители - висши държавни служители, служители с ръководни функции и служители с експертни функции.

 • Вторник, 23 Август 2016 22:45
  Баровецът с Bugatti Chiron Ваньо Алексиев - по зле и от Николета Лозанова!

  СМЯХ! Собственикът на "Биомет" е явен фен на Истанбулската конвенция, изсмукал корема и бузите си, сложил си изкуствени гърди

 • Вторник, 23 Август 2016 22:45
  Марешки обясни защо "Воля" поднася венци с правописни грешки

  Председателят на партия "Воля" Веселин Марешки разкри в пленарната зала защо партията му поднесе венец на жертвите на комунизма с надпис "Веселин Марешки зам-преЦедател на НС". Той беше провокиран от червения депутат Крум Зарков.

  От формацията на аптекарския властелин били поръчали венеца на фирма, която сложила и лентата с позорния надпис, на който в "зам.-председател" има точно две грешки. Липсва точка след "зам", а "председател" е изписано с "ц". Веселин Марешки обвини БСП, че бойкотират реформите в образованието и носят отговорност за това българинът да е неграмотен. Бизнесменът се опита да обърне иронията на Крум Зарков, който се пошегува, че след като от "Воля" пълнят дупки, очаква в най-скоро време да влязат в митниците и да се справят с голи ръце с контрабандата.

  Марешки дори щял да повтаря думите на колегата си, тъй като, по думите му, само той и партията можели да се справят с проблемите в страната. Той се ядоса на твърденията, че подкрепя правителството и гласува по важните предложения в синхрон с ГЕРБ и Обединените патриоти. 

Оставете коментар