Четвъртък, 27 Февруари 2020

Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43

Зафиров: Бях използван от псевдоцесекари!

Не знам кой ще остане да подкрепя ЦСКА 1948, изригна доскорошният наставник на тима

Адалберт Зафиров изригна срещу ръководството на новосформирания ФК ЦСКА 1948. Той бе назначен за треньор на тима, но онзи ден бе освободен. Мотивите на ръководството на клуба бяха, че вижданията на Зафироф и техните се разминават. Младият специалист обаче определи тези твърдения като пълна глупост. Според него хората в клуба използват името на ЦСКА за собствени цели и облаги.

„Много ми е обидно. Не очаквах тези псевдоцесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат интереси и ги гонят чрез клуба. Генералът Мечков ме освободи, като ми каза, че е под голям натиск от Инициативния комитет. Той бил само подставено лице и някой много го натискал да ме махнат. Кой е този някой, не пожела да ми каже. Става дума за някой от Инициативния комитет. Но аз не знам кои са в този комитет“, каза Зафиров пред вестник „Тема Спорт“.

„ В клуба всичко е скрито-покрито, а щеше да е прозрачно. Има 50 хиляди лева, за които не се знае откъде са дошли и кой ги е дал. Абсолютно съм използван. Единствен излязох с името си и с лицето си, псуваха ме на „Армияга“, използваха ме за един месец и ме изхвърлиха. Не съм бил надграждал по време на подготвителния период – това е казал този, който ме е освободил. Абсурдно е, аз да първи път чувам такова нещо. Подразбрах още, че ветераните, които са застанали зад този проект, се отдръпват, защото също се чувстват използвани. Не знам кой ще остане да подкрепя клуба“, добави Зафиров.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  Румен Радев: Скандалът с къщата в Барселона засяга България в международен план

  Президентът Румен Радев отрече да има нещо общо с публикацията за "Къщата в Барселона". Случаят с т.нар "Къща в Барселона" засяга не само премиера Бойко Борисов, но и България. Така президентът Румен Радев коментира пред журналисти скандала с разследването на пране на пари с българско участие в Испания, в който беше намесено името на министър-председателя от испанския вестник.

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  Скандал в парламента заради състава на Комисията за регулиране на съобщенията

  В Народното събрание процедурата за избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) стана повод за остра размяна на реплики и обвинения в задкулисие, пише БНР.

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  И кметът на Стамболийски в "Апартаментгейт"

  Кметът на Стамболийски влезе в поредния имотен скандал с кадри на ГЕРБ. Георги Мараджиев се оказа чувствително забогатял след встъпването си в длъжност като кмет. Разследване на БиТиВи разкри, че гербаджията, който е и областен координатор на партията за Пловдив, се е сдобил с 5 имота в Слънчев бряг. При това на доста занижени цени.
  Часове след като данните бяха изнесени от медиите, Мараджиев се оттегли от поста си на партиен координатор. Подал е оставка пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Припомняме, че именно Изпълнителната комисия бе натовера лично от лидера Бойко Борисов със задачата да бди за морала на партийните кадри след скандалния "Апартаментгейт" от миналата година.

Оставете коментар