Събота, 11 Юли 2020

Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43

Зафиров: Бях използван от псевдоцесекари!

Не знам кой ще остане да подкрепя ЦСКА 1948, изригна доскорошният наставник на тима

Адалберт Зафиров изригна срещу ръководството на новосформирания ФК ЦСКА 1948. Той бе назначен за треньор на тима, но онзи ден бе освободен. Мотивите на ръководството на клуба бяха, че вижданията на Зафироф и техните се разминават. Младият специалист обаче определи тези твърдения като пълна глупост. Според него хората в клуба използват името на ЦСКА за собствени цели и облаги.

„Много ми е обидно. Не очаквах тези псевдоцесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат интереси и ги гонят чрез клуба. Генералът Мечков ме освободи, като ми каза, че е под голям натиск от Инициативния комитет. Той бил само подставено лице и някой много го натискал да ме махнат. Кой е този някой, не пожела да ми каже. Става дума за някой от Инициативния комитет. Но аз не знам кои са в този комитет“, каза Зафиров пред вестник „Тема Спорт“.

„ В клуба всичко е скрито-покрито, а щеше да е прозрачно. Има 50 хиляди лева, за които не се знае откъде са дошли и кой ги е дал. Абсолютно съм използван. Единствен излязох с името си и с лицето си, псуваха ме на „Армияга“, използваха ме за един месец и ме изхвърлиха. Не съм бил надграждал по време на подготвителния период – това е казал този, който ме е освободил. Абсурдно е, аз да първи път чувам такова нещо. Подразбрах още, че ветераните, които са застанали зад този проект, се отдръпват, защото също се чувстват използвани. Не знам кой ще остане да подкрепя клуба“, добави Зафиров.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  След “Индипендънт” и “Гардиън” писа за компроматния скандал с българския премиер

  Скандалът с аудиозаписа, на който се чува глас, наподобяващ премиера Бойко Борисов, продължава да печели внимание извън страната. Сега от историята се заинтригува и авторитетното британско издание „Гардиън”.

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  Радев: Експертиза на записа, в който се предполага, че се чува гласът на Борисов

  Президентът Румен Радев призова за спешна експертиза на аудиозаписа, разпространяван в социалните мрежи, в който се предполага, че се чува гласът на премиера Бойко Борисов, съобщава БНР. Според държавния глава е необяснимо защо Борисов не желае експертиза.

  „Този запис е груба, брутална атака срещу българския парламент, срещу нашето европейско развитие. Той демонстрира арогантност, демонстрира авторитаризъм и порочен стил на управление“, каза Румен Радев, след като наблюдава редовни тактически занятия на служителите на Националната служба за охрана.

  „Ако г-н Борисов и неговият кръг твърдят, че записът е фалшив, то този фалшификатор трябва непременно да бъде установен и най-строго наказан“, посочи президентът.

  „Недопустимо е България да излъчва подобен цинизъм пред Меркел, пред Фон дер Лайен, пред Кристин Лагард и другите дами от европейската политика“, каза Радев и добави.

 • Четвъртък, 01 Септември 2016 11:43
  Братя Диневи изсекоха гората над Свети Влас след заменка от Станишев (СНИМКИ)

  Имот от скандална държавна заменка в гората над Св. Влас, собственост на братя Диневи, вече се застроява с ваканционно селище.

Оставете коментар