Сряда, 20 Февруари 2019
Събота, 01 Октомври 2016 17:18

Тайсън Фюри с планина от наркотици

Британският боксьор, който може да остане без титлите си, отново показа чувство за хумор

Британският боксьор Тайсън Фюри, който даде положителна проба за кокаин и кариерата му е застрашена, показа, че не е загубил чувството си за хумор. Той публикува свой колаж в профила си в Туитър с планина с наркотици. Фюри явно се е вживял в ролята на носителя на „Златния глобус” – Ал Пачино във филма „Белязания”.

Към фотоса боксьорът е написал: „Тайсън Монтана”. Фюри е хванат със забранената субстанция на 22 септември. Очаква се да бъде отворена и Б-пробата преди Световната световната боксова асоциация да вземе решение дали да отнеме пояса на британеца.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 01 Октомври 2016 17:18
  Директорът на ДФЗ Живко Живков пред BIG5: Слуховете, че съм хванат да шофирам след употреба на наркотици, са пълна лъжа

  Слуховете, че съм хванат миналата седмица да шофирам в центъра на София след употреба на наркотици и съм арестуван, са абсолютно неверни и са пълна лъжа. Това каза изпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ Живко Живков, потърсен за коментар от наш репортер. Той уточни, че в периода от 2 до 6 юли, когато според публикации в медиите „високопоставен държавен чиновник от престижна институция е арестуван след употреба на кокаин в идеалния център на столицата, е бил в платен годишен отпуск, подписан лично от министъра на земеделието, храните и горите.

 • Събота, 01 Октомври 2016 17:18
  Синът на Валери Симеонов: Бях на косъм от смъртта заради наркотиците, баща ми ще се срамува от признанието, но не ми пука

  Синът на Валери Симеонов Даниел направи скандални разкрития за живота си като ученик. 24-годишният наследник на вицепремиера е изпробвал всички видове дрога, докато един ден не е стигнал до ръба и не е бил на косъм да сложи край на живота си заради опасни дози, които е приемал. Той разказа и за трудното си детство, както и за това, че баща му не го е разбрал, но въпреки това му благодари за финансовата помощ и за лекарите, които е намерил.

 • Събота, 01 Октомври 2016 17:18
  Ново 20: Фюри нямало да се отказва

  Британецът си направил шега с феновете и медиите

Оставете коментар