Понеделник, 22 Октомври 2018
Сряда, 24 Август 2016 15:15

Обискират самолета на Домусчиев, пише негов сайт

Чехите си отмъщават, проверяват играчите за бомби

Чешките служби за сигурност пробваха да си отмъстят на ръководството и футболистите на Лудогорец, след като българският шампион елиминира насред Пилзен местния Виктория и влезе в групите на Шампионската лига, твърди Блиц.

На прибиране към София частният самолет на собственика на "орлите" Кирил Домусчиев е бил проверяван от всички видове местни служби, което е прецедент в историята на тамошните авиолинии, твърди сайтът на боса на тима от Разград.

Проверката е била толкова абсурдна, че цивилните служители са броили дори дъвките в пилотската кабина. Обискирани са били всички лични вещи и предмети в салона на летателната машина, продължава разкритията си сайтът на Кирил Домусчиев.

Явно целта е била само една - да се вгорчи настроението сред ръководството на елитния български клуб, който за втори път влезе в групите на Шампионската лига.

Баталните сцени са забавили полета на бизнесмена и председател на КРИБ с около час. След унизителните проверки все пак летателната машина е била освободена и Домусчиев се е прибрал благополучно в София.

Всичко започнало около полунощ, когато играчите на 5-кратните шампиони са били претърсени на летището за експлозиви, все едно, че не са футболисти, а терористи, твърди още сайтът на собственика на Лудогорец.

На всичкото отгоре от ръцете на повечето от тях са били взети натривки за експлозиви.

Подобна гавра с български състезатели не се е случвала в нито една балканска държава. Срамното е, че безобразието се е разразило в бяла страна-член на Европейския съюз каквато е Чехия.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Димитър Байрактаров пред BIG5: Пияните туристи и мръсотията по Черноморието са много по-голям проблем от шума в дискотеките

  Не можем да упрекваме българските бизнесмени, че имаме малка плажна ивица и кратък летен сезон. По Българското Черноморие се извършва административен тормоз. Хората в Бургас не са доволни от шума от летището в Сарафово. Трябва ли да спрем самолетите по логиката на Валери Симеонов? 

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Възпяха проверките на Валери Симеонов по морето в нов летен хит (Видео)

  Проверките на Валери Симеонов заради шума в заведенията в Слънчев бряг станаха хит в ново музикално парче. Хумористичната творбата е на Даниел Недялков - Danny L и Stanx и в нея са миксирани съвсем реално изречени думи на Симеонов. Парчето се нарича "Какаовия плаж". Така вицепремиерът нарича заведението Cacao Beach на Слънчев бряг. Песента безспорно има всички шансове да стане новия летен хит.

  Вижте най-новия морски хит!

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Реферът Борисов сложи край на патриотичния спаринг. Поне до следващия рунд

  Премиерът Бойко Борисов събра на извънреден коалиционен съвет Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. След едночасов разговор те излязоха, за да обявят резултатите. Министър-председателят е успял да загаси пожара в Обединените патриоти и заяви, че коалицията е стабилна. 

  Волен Сидеров също взе думата и заяви, че е нормално да има различия между партньорите в управлението. Той допълни, че не бил разрушител и цитира Конфуций за това, че най-важната битка на човек е със себе си и преодоляването на желанието да се налага над останалите. Лидерът на "Атака" благодари на Бойко Борисов за реакцията му и го обяви за координатор и балансьор на правителството. 

  С това премиерът сложи точка на свадите в редиците на Обединените патриоти. Най-вероятно до следващия рунд на мача. До кога обаче ще издържи подобно управление, в което министър-председателят трябва да сдобрява като учителка в детска градина Волен Сидеров и Валери Симеонов, само времето ще покаже.

Оставете коментар