Събота, 15 Декември 2018
Сряда, 24 Август 2016 15:15

Обискират самолета на Домусчиев, пише негов сайт

Чехите си отмъщават, проверяват играчите за бомби

Чешките служби за сигурност пробваха да си отмъстят на ръководството и футболистите на Лудогорец, след като българският шампион елиминира насред Пилзен местния Виктория и влезе в групите на Шампионската лига, твърди Блиц.

На прибиране към София частният самолет на собственика на "орлите" Кирил Домусчиев е бил проверяван от всички видове местни служби, което е прецедент в историята на тамошните авиолинии, твърди сайтът на боса на тима от Разград.

Проверката е била толкова абсурдна, че цивилните служители са броили дори дъвките в пилотската кабина. Обискирани са били всички лични вещи и предмети в салона на летателната машина, продължава разкритията си сайтът на Кирил Домусчиев.

Явно целта е била само една - да се вгорчи настроението сред ръководството на елитния български клуб, който за втори път влезе в групите на Шампионската лига.

Баталните сцени са забавили полета на бизнесмена и председател на КРИБ с около час. След унизителните проверки все пак летателната машина е била освободена и Домусчиев се е прибрал благополучно в София.

Всичко започнало около полунощ, когато играчите на 5-кратните шампиони са били претърсени на летището за експлозиви, все едно, че не са футболисти, а терористи, твърди още сайтът на собственика на Лудогорец.

На всичкото отгоре от ръцете на повечето от тях са били взети натривки за експлозиви.

Подобна гавра с български състезатели не се е случвала в нито една балканска държава. Срамното е, че безобразието се е разразило в бяла страна-член на Европейския съюз каквато е Чехия.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Производители предупреждават за шоково поскъпване на храната заради по-високите цени на тока за бизнеса

  "В енергетиката има тежък държавен картел. ДАНС да направят проверки и да арестуват спекулантите", заяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

  Шоково поскъпване на основните стоки и храни заради по-високите цени на тока за бизнеса, прогнозират производители. През последните дни енергията за индустрията поскъпна с пъти. Всяка стотинка отгоре върху цената на промишления ток, ще е удар за бизнеса, категорични са преработватели и производители, показа репортаж на Нова ТВ.

  Колко ще поскъпнат основните продукти, които купувамe?

  Още в началото на годината бизнесът предупреди за драстичен скок в цената на тока, който използва,  с между 30 и 65%. Прогнозира се шоково поскъпване на основните храни и стоки, които купуваме с между 5 и 10% при крайния продукт.

  Най-сериозно ударът ще усети от производителите на хляб. Всеки процент отгоре в цената на тока веднага се усеща по веригата в пекарните. От забъркването на тестото, през втасването, до изпичането на хляба.

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Кой назначава и поддържа футболни съдии като Чинков и Йорданов?!

  Безобразията на двамата достигнаха чудовищни размери

 • Сряда, 24 Август 2016 15:15
  Горанов: Нямам притеснения от прокурорската проверка, апартаментът е на роднина

  „Не говорим за предоставено жилище от бизнесмен, а от роднина. Позволете ми да си управлявам бита, както намеря за добре“.

Оставете коментар