Петък, 24 Януари 2020
Сряда, 07 Септември 2016 15:16

Филип Киркоров подкрепи Доналд Тръмп

В интервю пред BBC певецът нарече Тръмп „джентълмен“

Един от най-популярните руски поп изпълнители, Филип Киркоров, даде своята пълна подкрепа за кандидат-президента на републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп. По време на интервю за BBC Киркоров нарече Тръмп „джентълмен“.

„Доналд Тръмп. О, боже! Аз винаги го държа на пиедестал, като един образец за един велик ум, бизнесмен и човек. С мен той винаги е бил много мил и внимателен“, каза в интервюто Киркоров.

Българският по произход изпълнител бе поканен от Тръмп да пее на откриване на негово казино през 1994 година, а двама си станаха по-близки, след като съвместно бяха членове на журито на „Мис Вселена“ през 2013 година.

Киркоров също изрази надеждата си, че Тръмп ще съумее да приближи Вашингтон и Москва, особено, ако той успее да стане президент на изборите през ноември.

„Ако Доналд Тръмп бъде президент, взаимоотношенията между нашите страни ще бъдат много по-добри и близки. Аз се моля това да стане, тъй като ние изпускаме една много голяма близост, която може да събере Русия и Америка“, допълни още певецът.

Превод: BIG5.BG

Източник: TheMoscowTimes.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар