Четвъртък, 02 Юли 2020

Сряда, 14 Септември 2016 09:11

Семейство на мигранти с невероятни претенции към властите в Англия (СНИМКИ)

Арнолд и Джон Мбал Суби откаказали три оферти за къщи с по пет спални

Мигрантско семейство от десет души, които отказали цели три общински жилища, са заплашени, че ще останат бездомни, ако откажат четвърта оферта. Родените в Камерун Арнолд и Джон Мбал Суби, които получават годишно помощи от 44 хиляди паунда, настояват да им бъде предоставено по-голямо жилище, защото сегашният им дом с три спални не им стига, информира "Дейли Мейл", цитиран от novini.london.

Но местните власти твърдят, че те вече са отказали три жилища - две, от които въобще не видели. Това включва и къща с пет спални в Лутън. Всичко това идва, след като седмици наред камерунците обитавали хотел "Хилтън", струващ на британския данъкоплатец 38 хиляди паунда, без да броим рум сървиза, който използвали – на стойност 21 хиляди паунда.

Депутат нарече поведението им "безсрамно" , обвинявайки ги, че се подиграват със системата за социални помощи.

В момента семейството обитава дом в Блечли, Бъкингамшир, който струва 15 хиляди паунда наем на година. Мистър и мисис Суби имат смартфони, плазмен телевизор и цифрова телевизия, както и 52- инча телевизор в спалнята им. Децата им също имат телевизия и Xbox. И въпреки това, семейството недоволствало.

"Имаме нужда от къща със шест спални, ако британското правителство иска да сме доволни, щастливи и да имаме мотивация да работим и да плащаме данъци", твърди мисис Суби.

BIG5.BG             

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар